Dve vage

Vage su možda jedne od najlepših znakova zodijaka. One su lepe, šarmantne, diplomate. Lepo se izražavaju i jednostavno njima je urođeno da budu dame i gospodini. Dete Vaga će od roditelja pokupiti lepotu, šarm, biće elokventno.

Od malema ova deca pokazuju veliki talenat lepo, skladno a opet damski i urbano. Ne zadaju roditeljima puno muka što se tiče nestašluka ali zato njihova pitanja i pod pitanja i diplomatska crta koja se od malena provlači roditeljima zadaje slatke "muke".

Foto: Depozitfoto

 

 

Lav i Devica

Gospodska lepota i surovi perfekcionizam. Svakako lepa deca, sa savršenim crtama lica ali isto tako sa savršenim "mozgom" koji imaju veliki ego. Takav mentalni sklop daje velie škole, velika obrazovanja ali i jaku borbenu crtu.

Sa ovom decom nije lako....Od malena su svesni sebe, svojih potreba, ciljeva i svog okruženja. Zadaju sebi velike planove i dok ih ne ostvare neće se smiriti. Isto tako je i kada su mala, u giri, u odnosu sa rodietljima. 

Daju puno ali traže puno.

Foto: Profimedia

 

 

Ribe i Bik

Kombinacija duboke empatije sa jakim osećajem za pravdu, porodicu i dom. Ova deca su mirne naravi, vole dom i porodicu i jako su vezani za svoje roditelje. Međutim, ako im neko dirne njihovo porodično "gnezdo" tada kao da im neko zamaše crvenom maramom i tada pokazuju svu svoju jačinu tela kao i duhovnu jačinu.

Deca koja će sve dati da ostanu na porodičnom ognjištu, koja su vredna i radana sklona umetnosti i veliki borci za životinje. Imaju jaku empatiju i kada vole vole svim srcem!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".