On je, kako prenosi, odlučio da napiše testament i sve što poseduje ostavi Suzana Jovanović. Tako će Suzana, kako se navodi, nakon što testament i zvanično bude sastavljen, biti bogatija za nekoliko miliona.

Foto: Petar Milošević

 

Ipak, njemu život nije bio uvek "med i mleko", pa tako svojevremeno nije imao ni dinara u džepu.

Saša Popović je svojevremeno otkrio da su mu Lepa Brena i Slobodan Živojinović mnogo pomogli kada je ostao bez para. Kako je istakao, pošto je bio pokraden, oni su mu pružili ruku spasa, te je tako, davne 1996. godine, kupio kuću na Bežaniji.

Kasnije, Saša je poznatom paru sav novac uredno vratio.

Foto: Aleksa Stanković

 

- Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj "televizorki". U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocena garderoba koju sam kupovao tokom Slatkog greha. U džepu nisam imao ni jednu marku - istakao je Popović.

- Posle šest meseci neko mi je obio stan i sve odneo! Ostala mi je samo stara pidžama i od odeće ono što sam imao na sebi - dodao je on.

- Bio je to težak period, ali su mi Brena i Boba pomogli da te 1996. kupim kuću na Bežanijskoj kosi, za šta sam im kasnije vratio pare. To im nikada neću zaboraviti - zaključio je direktor "Granda".

(Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".