Naime, sve je krenulo od Popovićeve konstatacije da voditeljka odlilčno izgleda i da joj je lepa haljina, na šta je Sanja objasnila da od ove sezone, zapravo u svakoj emisiji eksperimentiše sa novim kreatorima, pa stoga često izgleda drugačije.

Foto: TV Prva printskrin

 

- Ti stalno imaš nekog drugog - dobacio je Popović, ali se voditeljka nije obazirala na njegovu provokaciju, već je odgovorila da ima ukupno pet saradnika.

- Ove godine je počela da šara - nadovezala se Bekuta, a zatim je ceo žiri počeo da peva stihove "Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam".

- To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš? - pitao je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

- Što sam šarala - šarala - dobacila je Ceca, a Popović je objasnio da se šalio i da je ona majka dvoje dece, da je u srećnom braku, ali je ponovo pokušao da je "pecne".

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

- Trenutno je u drugom braku, pa sad videćemo kako će se razvija situacija - to je bila kap koja je prelila čašu, pa mu je lepa voditeljka odbrusila.

- Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi.

Međutim, Saša se tu nije zaustavio.

- Znaš kako ja to gledam. Prvi muž, prvo dete, drugi muž, drugo dete, e ako bude treće dete...- počeo je da objašnjava, ali mu je tonac isključio bubicu.

- Isključen si, nema te! Je l' vi nešto odavde čujete? Kako ono beše 1:0 za mene? - ironično je odbrusila voditeljka, a članovi žirija stali su na njenu stranu.

Foto: Printskrin/Instagram/sanja_kuzet

 

- Kako te rastavila na proste činioce, rešila te, e moj Popoviću. Ovo je trica, nula bodova - zaključili su Marija i Bosanac.

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".