Sanja je priznala da svi gosti pre dolaska u emisiju dobijaju pitanja, a kamere im "peglaju" lice kako bi izgledali besprekorno.

Na pitanje koja je najneprijatnija scena koju je doživela na snimanju, Sanja je odgovorila: 

- Nemam ih, jer je kod mene sve poznato. Svi dobijaju pitanja unapred, svi znaju ko će s kim da sedi, čak ih mi savetujemo šta će da obuku da bi izgledali što lepše, što je i meni cilj - istakla je ona.

- Kod mene u emisiji se radi i peglanje lica i kamere 15 minuta pre snimanja za svakog gosta. Moji kamermani čak vode računa da se mojim gošćama ne vidi ono što ne bi trebalo, višak celulita i tako to. Mi sve to ispeglamo. Da svako bude srećan! - objasnila je Sanja.

Sanja je na pitanje da li je teško da u emisiju dovede jednu ministarku i rijaliti zvezdu, rekla sledeće:

- Mnogo volim da zovem u emisiju uspešne žene, a pogotovo one koje su na nekim visokim pozicijama. One baš mogu biti velika inspiracija svima. Svako od njih ima svoje želje i zahteve - istakla je ona, pa dodala:

- Trudim se da svima izađem u susret. Uglavnom pitaju ko su ostali gosti, ja svima predstavim svakog gosta i pitam ih sa kim žele ili ne žele da gostuju. Mi to sve uklopimo, ja te ljude manje-više odlično poznajem - zaključila je Marinkovićeva i istakla da trenutno nema dečka, ali da u ljubav veruje i da nema nameru da ostane sama.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".