- Ja sada živim s koferima koje stalno prepakivam. Majami i Monte Karlo su najčešće destinacije, ali volim da dođem u Beograd da vidim decu, prijatelje, unuka, da se vratim korenima i napravim plan šta i kako dalje. Sada ne putujem ni u Ameriku ni u Monte Karlo, u pitanju je treća destinacija i ne smem da govorim o tome, ali na proleće ću moći - izjavila je pevačica.

Foto: Instagram printskrin/ lepabrenaa

 

Ona ne krije da je za vreme pandemije svoje slobodno vreme iskoristila za neke stvari za koje do sada nije imala vremena.

- Gde god da odem opuštena sam i resetovana, a za to je potrebno da budete zdravi u glavi, i to je suština moje priče. Svuda se dobro osećam. Fale mi publika i pesma, ali ovaj odmor od godinu i po dana mi jako prija. Da nije bilo ove korone, ne bih stigla da se zdravstveno čekiram i pripremim za nove poduhvate - objašnjava Brena, i otkriva planove za budućnost:

- Radim jedan projekat koji je vezan za žensku lepotu i jako se radujem tome. Ne razmišljam da se povučem sa scene, ali uživam po prvi put u odmaranju, a problem mi predstavlja to što sam navikla da mnogo radim - izjavila je ona na Grand televiziji.

(Grand News Tv Grand)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".