"ĐOKOVIĆ NEKADA NIJE SVOJ": Boris Beker se vratio teniskom poslu pa "bocnuo" Novaka

Novosti online

19. 10. 2023. u 14:59

BORIS Beker se nakon izlaska iz zatvora vratio teniskom poslu, nekadašnji trener Novaka Đokovića novi je trener Holgera Runea.

ЂОКОВИЋ НЕКАДА НИЈЕ СВОЈ: Борис Бекер се вратио тениском послу па боцнуо Новака

Foto AP

Beker, koji je tri godine bio trener Novaka Đokovića, osam meseci proveo je u zatvoru u Engleskoj zbog finansijskih malverzacija.

Nemac je na slobodi od 2022. godine, a nakon dugogodišnje pauze preuzeo je karijeru Holgera Runea. Jedan od razloga zbog kojih je Beker prihvatio poziv da radi sa 20-godišnjim Dancem je i njegov temperament.

- To je veliki cilj i zadatak. Holger je dijamant kome je potrebno poliranje. Sviđaju mi se njegovi emotivni izlivi. Trenirao sam Đokovića, koji ponekad nije bio svoj na terenu, ali to je dozvoljeno, rekao je Beker.

Potom je dodao:

- Pitanje je koliko brzo možeš da se vratiš u meč i ponovo budeš koncentrisan? Ne radi se o tome da izbaciš majku sa tribina, već da pobediš u meču. Volim tenis, a kada me jedan od najboljih 20-godišnjaka pita da li bih hteo da ga treniram… svako ko odgovori ‘ne’, nema mnogo veze sa sportom, poručio je Beker.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!