RAT U KOMŠILUKU: Savo Milošević zabio nož u leđa Hrvatima

Novosti online

19. 10. 2023. u 09:14

BOSNA i Hercegovina pod komandom Sava Miloševića je krenula katastrofalno, pet komada protiv Portugalije u Zenici je poniženje koje ih je i te kako zabolelo.

РАТ У КОМШИЛУКУ: Саво Милошевић забио нож у леђа Хрватима

Foto: N.Paraušić

A da se ne bi ponovila takva blamaža legenda Partizana je odlučila da pojača nacionalni tim. Naime, posle Svetozara Markovića još jedan fudbaler je na korak od dresa Bosne i Hercegovine. Reč je o Hrvatu Ivanu Šunjiću koji nastupa za Birmingem. 

Milošević će otputovati u Englesku kako bi nagovorio Šunjića da igra pod zastavom BiH, zajedno sa Anelom Ahmedhodžićem iz Šefild junajteda koji je imao sukob sa Fudbalskim savezom BiH i odlučio da se ne odaziva više.

Šunjić zbog porekla ima pravo da nastupa za "zmajeve", o čemu bi mogao da razmisli jer je daleko od hrvatske selekcije, pa postoji šansa da misija Miloševića bude uspešna.

Šunjić je rođen u Zenici, igrao je za zagrebački Dinamo i tu se afirmisao kao trkač koji može da uradio veliki posao, uz nastupe u mlađim selekcijama Hrvatske.

Prošle sezone je bio na pozajmici u berlinskoj Herti, ali je zbog problema sa nedisciplinom (oteran sa treninga) vraćen u Birmingem, koji ga je Dinamu platio 2019. godine čak osam miliona evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024