Rak

Muškarac Rak je na neki način preosetljiv. Traži toplinu doma, ljubav, sigurnost. Sa druge strane gotovo niša ne daje zauzvrat. Uglavnom zna da bude lenj, neorganizovan i poprilično ljubomoran. Od žene očekuje baš sve! Da bude savršena domaćica, ljubavnica i kuvarica.

Kada je potrebno da se pokaže muška snaga i odlučnost - njega nigde nema. Zato kažu da su Rakovi "slabi muškarci". Sve bitne i stresne, kao i velike momente, prepuštaju ženama, ali ako nešto krene po zlu tada im prebacuju, gunđaju... Kada je sve po planu nema pohvale. Jednostavno to se kod njih podrazumeva. Poprilično teški i slabi muževi.

Foto: Depozitfoto

 

Jarac

Muškarac Jarac je ozbiljan i odgovoran i vredan. Odličan životni saputnik. Muškarac na koga žena UVEK može da se osloni. Daje sve za dom i porodicu i ona mu je na prvom mestu. Međutim, ono što je velika mana ovog znaka je njegova emotivna i životna hladnoća!

"Odličan muž, savršen partner, ali hladan..."

Zbog te hladnoće žena ima utisak kao da je sa vojnikom u braku. Nema empatije, razumevanja i saosećajnosti. Poprilično zna da bude škrt kada je novac u pitanju. Nije ljubomoran, ali do te mere da se partnerka ponekad zapita; da li on mene uošte i voli?

Vaga

Najveći zavodnik horoskopa. Pravi donžuan. Sa njim brak jeste lagan, protočan i pun ljubavi, ali i seksa.. Ali, sa druge strane on sebe daje na 100 različitih mesta. Pogotovo kada se žene u pitanju. Ovog muškarca je jako teško vezati uz sebe.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

On voli život, provod, kafane i žene. Veliki je šarmer i ljubavnik i toga je svestan. Svaka njegova komunikacija je u neku ruku flert. Voli žene i svestan je da i one njega vole.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".