Jelena je istakla da je sa ogromnom posvešćenošću pristupila liku i da se trudila da na najbolji mogući način iznese lik žene koja se bori za svoje dete.

- Nataša je jedna veoma ostvarena žena u smislu da se izborila za sve svoje pozicije u životu. Od škole, posla, priznata je u društvu, tražena, ostvarila se i kao majka, muža je sklonila jer je tako htela. Nastavila je sa njim neki polu seksi odnos, jer je takođe, tako htela. Možemo reći da je neko ko na izgled drži sve konce u rukama i zato je veoma zanimljivo bilo raditi nju. Mada već od druge epizode kreće njen sunovrat i brisanje svih njenih stamenih štikli na kojima je stajla. Kao neka špicasta karijatida koja kao voštana figra počne da se topi do poslednje epizode, maltene postane kapljica vode - objašnjava Jelena.

Foto: V.Danilov

 

Ona ne krije da postoje momenti u njenom privatnom životu kada postaje sujeverna i sa određenom mantrom pokušava da se odbrani od nevidljivih sila.

- Radila sam na tome da nemam baš ništa od čega bi bila zavisna, kao moram ovo uraditi pred izlazak na scenu ili u nekom momentu u životu. Mislim, imam neki običaj, to nije sujeverje, već eto tako, da kada mi se desi nešto ružno, šta god to bilo, da izgovorim, svo zlo s’tim - objašanjava glumica koja je svaku svoju ulogu veoma pažljivo birala.

Foto: Igor Marinković

 

Tokom razgovora dotakla se teme da li u ljudskom biću postoji određeni neprijatelj protiv kog se borimo:

- Mi se svi borimo manje više sa tim nekim raznoraznim demonima. Ja ih zovem beštijama u sebi i nekako smatram uvek velikom pobednom kada uspem da je ugušim. Tu saksiju kada je puna ljutnje, gneva, ljubomore, zavisti pogodno je tlo da svašta izraste iz tebe. Velika je lepota kada uspeš to da ugušiš - iskrena je Đokićeva koja je potom dodala da joj je bilo veoma značajno što je radila na ovoj seriji.

Foto: Igor Marinković

 

- Što je zadatak teži i koliko god telo namerno prevariš da luči neke neprijatne stvari od adrenalina i kortizona, a u isto vreme luči dopamine i serotonin, shvataš da to radiš zbog uloge. To je neki miks zadovoljstva nakon nekog teškog rada. Tako da, koliko god je bilo teško i koliko si uspeo nešto što si želeo, ti odlažiš srećan - poručuje Jelena.

 

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".