Debra je nakon kupovine ostavila prsten u fioci i potpuno zaboravila na njega. Međutim, kada je njena majka ostala bez novca jer je bila žrtva prevare, gospođa Godard je rešila da proda svojih nekoliko stavri, a između ostalog i prsten star 33 godine.

Nadajući se da je prstenu bar malo porasla vrednost, Debra se uputilau zltaru, a onda je juvelir ostao šokiran nakon procene vrednosti prstena.

Debra je zamolila zlatara da kupi prsten nadajući se da za njega dobiti oko 900 evra , ali onda je saznala za dragulj u prstenu koji vredi 26,27 karata.

 

 

Prodajom prstena Debra je na kraju zaradila više od 900.000 evra i to nakon troškova aukcije.

- Kada sam otišla kod zlatara, on se zamalo nije onesvestio i tada mi je rekao - Znaš li šta je ovo? To je dijamant. Celu noć sam sedela i gledala u prsten, pitajući se šta da radim - iskrena je Debra.

Odlučila je da ga odnese aukcijskoj kući "Sotbi", koja je potvrdila njegovu vrednost.

- Ispostavilo se da je to gotovo savršen kamen. Setila sam se kako bi Del Boj rekao Rodniju - U ovo vreme sledeće godine bićemo milioneri. Eto, pokazalo se da u tom stavu ima istine - naglašava Debra. - To je karma za loše stvari koje su se desile u našim životima, a mojoj mami je ukradeno sve".

Debra je nakon ove zarade čašćavala svoju majku DŽun Bojl (72) različitim stvarima, jer je želela da joj ispuni sve želje.

- Provela je praznike na Barbadosu, videla Toma DŽonsa, videla Selin Dion u Vegasu i kupila bundu - naglasila je Debra.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".