Mladi Užičanin, Filip "Čile" Gačić podelio je sa nama neke od svojih utisaka i iskustava. NJegovu karijeru obeležila su putovanja po egzotičnim destinacijama afrike, centralne amerike i istočne evrope. Naravno, on ne bi bio ono što jeste da nije bilo duhovitih video klipova u kojima je ovaj talentovani mladić i autor kanala "Putosranje" izveštavao sa ovih lokacija. 

Kako si se odlučio da se baviš poslom kojim se baviš?

- Nisam hteo da budem klošar da sedim u kancelariji, nego da imam slobodu da idem gde hoću kad god hoću. 

Gde bi voleo da živiš, od svih mesta na kojima si bio?

- U Srbiji, to je jedino mesto na planeti gde sam mogao živeti i gde ću živeti. 

Da li si se nekada uplašio za svoj život?

- Nisam, zato što imam m*da do poda! Većina ljudi bi se mentalno poremetila, ali ja sam Čile. Bilo je momentata kad mi je glava visila o koncu. 

Da li si nekad imao uzora u svom poslu?

- Ne, veliki je greh da imaš uzore i niko ne bi trebalo da ih ima, svi smo unikatni i najveći greh je da prikrivaš ono što si ti. Budi najbolja verzija sebe, a ne dobra kopija drugoga!

Kao autor klipova na društvenim mrežama, kako vidiš njihovu ulogu u svakodnevnom životu?

- To je naša svakodnevica, društvene mreže mogu se iskoristiti na razne načine, neki propagiraju poremećene stvari nesvesno, ali smatram da su društvene mreže najbolje sredstvo marketinga. 

Da li ti se neka anegdota sa tvojih putovanja urezala u pamćenje?

- U Keniji sam završio 50 grama vutre za 9 dolara. Imao sam tamo neke kontakte, pitao sam jednog mog lika da li može da se završi nešto unapred i bata je doneo ranac. Zamolio me je da ja nosim ranac, što je mene frapiralo, kada sam došao u sobu video sam tri "prangije". Ja sam mislio da je doneo tri paketića, a doneo je pedesetak grama... Kada sam posle otišao na safari bacio sam jedan od paketa u vatru da se pasivno naduvam. 

Šta bi poručio mlađim naraštajima?

- Nemoj da se zaj**avate, stisnite m*da! Nemojte da gledate nikoga pa ni mene koa idola, nemojte da se kompleksirate i da pokušavate da budete kao neko drugi. Ako vas neko osudi, bole vas k**ac, naučite da vas boli ku**c. Ključna stvar je oko ku**a i m*da, m*da treba da budu velika a k**ac da boli. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".