Lav

Vama je ljubav do kraja godine jako naglašena. Svi Lavovi i Lavice će biti prozvani, bez obzira da li imaju emotivnog partnera ili su sami. Oni koji su sami sledi ima potvrda ljubavi u radnom okruženju. To je osoba sa kojom izvesno vreme imate fler, jaku strast i privlačnost ali nikako da se nešto konkretno desi. Zvezde vam kažu da se pripremite za vatromet strasti do kraja godine. Ali oprez, postoji mogućnost da ta veza bude tajan...zabranjena. Onikoji su u emotivnom odnosu vama sledi ponovno zaljubljivanje u svog emotivnog partnera. Biće lepih i strastvenih večeri i jutra i vi ćete biti na sedmom nebu. Partner će takođe pokazivati ljubav i stras prema vama.

Foto: Depozitfoto

 

Jarac

Jarčeve do kraja godine očekuje povratak partnera iz prošlosti. To neće biti tek neki partner, već onaj od kog vam se zavrti u glavi i srce vam lupa kao ludo! To je osoba sa kojim ste imali jak i strastven odnos i takođe je povezana sa poslom. Setite se 2018 godine..... Sada se vraća sa konkretnim ponudama i predlozima. Dobro razmislite pre nego što poletite u zgrljaj da li ste spremni za njega?! Jako je važno da budete sasvim sigurni u sebe na prvom mestu šta i kako želite.

Ribe

Vi trenutno plenite i zavodite svojom energijom. Svesni ste toga i uživate u svakom flertu. Do kraja godine se pripremite na ljubav koja će vas iz korne promeniti. Vi ste sanjar i volite da maštate. Baš takva osoba iz vaše mašte se pojavljuje. Budite spremni na sve! Postoji mogućnost da će u početnom periodu ta osoba biti zauzeta, sve će se srediti ubrzo pošto se upustite u vezu. Jedna lepa i romantična ljubav vas očekuje koja zaista može da potraje do kraja večnosti.