Pevačica Nikolija Jovanović oglasila se nakon situacije na aerodromu koja je podgrejala nagađanja da nešto nije u redu između nje, njenog partnera Relje Popovića i majke Vesne Zmijanac.

Radi se o tome da su delovali kao potpuni stranci, pošto su u Beograd došli istim letom, ali su sa aerodroma izašli potpuno odvojeno. Tako je Vesna sama nosila stvari, bez ikakvog kontakta sa ćerkom i zetom.

Nikolija je je objavila fotografiju sa aerodroma na kojoj su pozirali ona, njena majka i Relja. A sudeći po odeći koju imaju na sebi, slika je nastala baš na tog dana kada su i uslikani.

- Sa strancima koji beže jedno od drugog - napisala je Nikolija uz fotografiju.

Foto: Printskrin/Instagram/nikolijaofficial

 

Podsetimo, Vesna se ovim povodom oglasila i objasnila da ništa nije tako kako izgleda.

- U avionu smo potpuno sedeli drugačije - ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je četvoro bilo, menadžer, di džej...- rekla je Vesna.

- Na aerodromu u Cirihu smo sve vreme bili zajedno, pričali smo šta smo imali. Mi moramo da spavamo zajedno da bi mislili da je sve u redu? Naravno da smo u dobrim odnosima, da je sve u redu. Kako može da bude da ne bude nešto u redu? - ispričala je pevačica.

(Telegraf)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".