Velika zvezda ostavila je veliko muzičko stvaralaštvo iza sebe, ali joj život nije bio bajkovit. 

Viktorija se samo jednom udala zvanično, a njen suprug premiinuo je od gladi. 

Za ulazak u brak se odlučila vrlo brzo, samo deset dana posle veze. Prvi put se udala 1982. godine, a sve što je brzo to kratko traje. Razvela se posloe devet godina. Jednom  je izjavila da je njen brak ličio na raspad sistema. Naglasila je da je njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.

- Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se nije javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt - izjavila je ona, a njenog supruga su pronašli 2011. godine mrtvog u haustoru. 

Foto: ATA images

 

- Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

Međutim, Viktorija je imala i problema sa drugim mužem. NJena želja da se ostvari kao majka se ostvarila, ali je imala tešku borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom. Kako je govorila, njen bivši partner pokušao je da ospori njene kvalitete i sposobnosti.

Pevačica je posle koncerta u Skoplju doživela veliku tragediju. Izgubila je bebu. 

Posle svih krahova Viktorija se povukla iz javnosti i živi povučeno daleko od radoznalih očiju.

(Stori)

BONUS VIDEO: