Aleksandra ima samo 28 godina, a uspela je da napuni čak tri Arene. Javnost danas zanimaju brojni detalji, pa i koju školu su završili Prija i Filip.

Aleksandra Prijović odrasla je u skromnoj kući, nadaleko od centra Belog manastira. Bila je dobar đak, vukovac, međutim veoma brzo je shvatila da će pevanje biti njen životni poziv.

 Muzički talentan nasledila je od majke Borke koja je nekada i sama nastupala, pa su Priju tada čuvali baka i daka i zbog toga im je i danas neizmerno zahvalna.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra je nakon završene osnovne škole upisala Drugu srednju školu i završila je redovno tri razred, a četvrti nije. Kako je sama jednom prilikom rekla, život ju je odveo na drugu stranu,a pevanje je bilo sve ono o čemu je oduvek maštala.

Filip Živojinović je uz oca, teniskog asa Slobodana Bobu Živojinovića počeo rano da se bavi tenisom. Juniorski prvak Srbije i Crne Gore postao je 2003. godine, ipak obrazovanje nije zapostavio. Nakon završene Britanske interenacionalne škole u Beogradu školovanje je nastavio na Univerzitetu "Rajs" u Hjustonu.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra i Filip u braku su od 2018. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar koji je rođendan godinu dana kasnije u martu.

(Story)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".