Aleksandra je jedna od definitivno najuspešnijih učesnica takmičenja "Zvezde Granda", čemu svedoče i tri rasprodata koncerta u Štark Areni.

Aleksandra ne krije ponos, te je tokom obe večeri plakala od sreće pred svojom publikom. U svoj prvi solistički koncert uložila je mnogo truda, ali i novca, a nakon što se pisao o zaradi teškoj milion, sada je otkriveno da je samo za stajlinge potrošila oko 50.000 evra.

Prijovićeva je druge večeri koncerta u Beogradu na sebi imala skupocene komade, te je samo za crni sako sa srebrnim nakitom dala vrtoglavih 16.500 evra koliko košta na pojedinim sajtovima. Ona je te večeri ponela i crveni kožni komplet, top i suknju koji je ukupno platila malo više od 7.000 evra, a uz ovu kombinaciju imala je i crne čizme istog brenda koje koštaju tričavih 1.700 evra.

Kada se sve sabere dolazi se do zaključka da je Prijovićeva za kocnerte verovatno dala više od 50.000 evra na garderobu s obzirom na to da još nismo ušli u trag ostalim haljinama koje je nosila na koncertima.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".