Lepa Lukić otkrila je jednom prilikom da su imale dogovor da zajedno nastupaju na stadionima širom bivše Jugoslavije.

Foto: Sarić S.

 

– Silvana Armenulić je kasnije postala popularna. Dugo je pevala u Skadarliji. Tek kada je snimila pesmu ‘Šta će mi život’ postala je popularna. Od tog monenta teče naše rivalstvo. Kad nema rivalstva, nije ni interesantno. Za mene je tada navijalo pola Jugoslavije, a pola za Silvanu. Taman smo se dogovorile da idemo po stadionima da pevamo zajedno, da uzmemo pare, baš nas briga za koga će da navijaju. I ona jadna pogibe – ispričala je Lepa u svojevremeno.

Foto: Printskrin/Jutjub/srbabeg

 

Podsetimo, Silvana je nastradala 1976. godine u saobraćajnoj nesreći zajedno sa svojom sestrom Mirjanom i Radetom Jašarevićem, koji je vozio auto, a te kobne većeri trebalo je i Lepa da bude sa njima u automobilu.

Foto: Arhiv Novosti

 

- Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija. Od tada nisam sela za volan - ispričala je čuvena pevačica jednom prilikom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".