Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić postaće roditelji sredinom novembra.

Kako piše "Kurir", Ivana se trenutno nalazi u sedmom mesecu trudnoće, a ona i glumac vrše poslednje pripreme pred jedan od najvažnijih dana u njihovim životima.

Inače, Miloš i lepa pravnica će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da" u krugu porodice, prijatelja i kumova, a zasad budući supružnici detalje drže u strogoj tajnosti.

Otkako je saznao da će postati otac, Biković je rešio da se maksimalno posveti toj ulozi. S budućom suprugom uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici. Miloš Ivani pomaže da na što bolji i lakši način prebrodi drugo stanje, a prema rečima njegovih prijatelja, gleda je kao kraljicu. Ispunjava joj sve želje i trudi se da bude upućen u svaki detalj njenog drugog stanja.

Foto: Instagram printskrin/ivanamalic_

 

 

Podsetimo, Miloš se oglasio povodom vesti da postaje otac, te se putem Instagrama, između ostalog, svima zahvalio na čestitkama.

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo zasad, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora - započeo je glumac, te dodao:

- Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kad budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo kontaktirati s vama - zaključio je glumac.

(Kurir)

BONUS VIDEO: