Kako se saznaje od jednog putnika koji se našao s njima na letu, na bečki aerodrom je prvo došla Ceca sa svojim dečkom Bogdanom Srejovićem, ćerkom Anastasijom i frizerom. Nešto kasnije u pratnji igračica pojavila se i Karleuša, koja je došla iz Kopenhagena.

Foto: ATA images

 

 

I dok se Ceca trudila da ostane neprimetna, pa je odmah sela i razgovarala s dečkom, "malu od skandala" su srpski fanovi odmah prepoznali i potrčali da se slikaju s njom, što je ona, iako umorna od nastupa i leta od Kopenhagena do Beča, rado prihvatila i izašla im u susret. Karleušu je prvi primetio Cecin frizer, koji je odmah na to skrenuo pažnju Ražnatovićkama. One se posle toga više nisu okretale u tom pravcu, tako da je tada izbegnuta neprijatna situacija.

Odmah nakon slikanja JK je sela kod svojih igračica kako bi sačekala poziv za ulazak u avion. Tada je i ona primetila da je tu i Ceca sa svojom pratnjom, pa je samo tiho prokomentarisala jednoj od članica svog tima:

- Samo su mi još ove dve falile, ali makar će nam biti zabavno do Beograda.

Jelena je zatim uzela magazin "Vog", koji je prelistavala do samog ukrcavanja na let.

Foto: ATA images

 

 

U avion je, kako dalje naš izvor navodi, ušla Ceca sa Anastasijom i sela u biznis klasu, a nekoliko trenutaka posle nje ušla je i Karleuša, pogledi su im se sreli na trenutak, iako su obe bile zamaskirane velikim crnim sunčanim naočarima. Jelena je, inače, sedela pored prozora i većinu leta provela je gledajući u svoj telefon, ali i snimajući pogled iz aviona, kao i nekoliko selfija, koje je nakon sletanja i objavila na svom Instagramu.

Kada su sleteli u Beograd, Ražnatovićeva je opet izašla prva jer je bila bliže izlazu, a kada su pored Jelene prošle njene igračice, koje su sedele u ekonomskoj klasi, ustala je i ona i krenula ka pasoškoj kontroli. Kada su i završile sa tim, Jelena se uputila ka gornjem izlazu, dok su se Ceca, njen partner, ćerka i frizer uputili ka donjem izlazu, gde su ih već čekali džipovi, kojim su se uputili ka pevačicinom domu.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da su se ljute protivnice srele na aerodromu. Sličan susret dogodio se i 2012. godine, kada su istim avionom odletele za Cirih.

- Ovaj susret biće istorijski ako se ovaj avion sruši. A ako se sruši, Srbija će rešiti sve svoje probleme - izjavila je tada Karleuša.

(Stars)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".