Kako se saznaje, nakon izjava dva svedoka na redu je i veštačenje sigurnosnih kamera, koje će pokazati šta se tačno dogodilo u noći incidenta.

Glumicu Mariju Karan je, podsetimo, te noći dečko Vladan Balaban navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Foto: I. Marinković

 

 

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

Takođe, Marija je i izveštaj iz Urgentnog centra objasnila kao "slučajnu" povredu tokom rasprave sa momkom. Inače, Vladan Balaban je odmah nakon incidenta preko svog advokata Radomira Munižabe izjavio:

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

 

Tužilaštvo je ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti, a glumica je odlučila da neće goniti Balabana po privatnoj tužbi.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".