Folk pevačica Vesna Zmijanac često je privlačila pažnju javnosti svojim intrigantnim životom.

O njenim ljubavnim vezama se dosta pisalo, a malo se ko seća da je pevačica bila u ljubavi sa operskom pevačem Nikolom Mijailovićem, koji je 16 godina mlađi od Vesne.

Foto: Predrag Mitić

 

 

Pevačica i Nikola su bili zajedno 2009. godine, a raskinuli su kada je ona otpočela vezu sa Željkom Ristićem. Obnovili su ljubav 2014, a tada se pisalo da su počeli i da žive zajedno. Posle raskida su ostali u dobrim odnosima.

- Nikola ima potrebu da dublje sagledava i bolje razume neke stvari od drugih. Ponekad se družimo, ali naš odnos nije na fizičkom nivou. Nas dvoje imamo slične stavove, retko ćutimo i uglavnom pričamo - govorila je Vesna posle raskida.

Inače, Vesna iz braka sa doktorom ekonomskih nauka Vladom Jovanovićem ima ćerku Nikoliju. Vlada je bio vrlo uspešan u svom poslu i svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a.

Foto: Jutjub printskrin/Gaudium

 

 

- Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - ispričala je jednom prilikom reperka i pevačica Nikolija Jovanović.

Nakon razvoda od Vesne, on se ponovo oženio i iz drugog braka dobio ćerku Teodoru i sina Luku.

BONUS VIDEO: