Poslednjih nedelja Ilda Šaulić ima mnogo razloga za slavlje. Objavila je pesmu u čast svog oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, 6. septembra kada bi slavio rođendan, a 15 dana kasnije usledila je još jedna zabava u njenom domu – ćerka Ema napunila je sedam godina.

Foto: Novosti

 

Mala princeza je, kao i uvek za divan dan, od mame i tate dobila pravu bajku. Ovog puta goste je dočekivala u mini poslastičarnici koja je nosila njeno ime, “Ema's patisserie”.

Foto:Printskrin/Instagram/ildasaulic

 

Ambijentom je dominirala pastelno zelena boja, istu nijansu imali su i baloni, uz poneki zlatni detalj. Raskošno cveće, razne poslastice, torta u obliku stabla sa jesenjim lišćem, sve je bilo kako je želela.

Ema je, koliko vidimo na fotografijama sa zabave, imala dva autfita. Nosila je svetlozelenu haljinu u kojoj je zaista izgledala poput princeze, a videli smo i jedan beli model sa maštovitim printom. Drugi stajling upotpunile su interesantne cipele.

Foto:Printskrin/Instagram/ildasaulic

 

Ništa nije važnije od dečjeg osmeha, a Emin otkriva da je uživala u svakom trenutku ove posebne zabave. Čestitke su joj na licu mesta uputili članovi porodice, mamini prijatelji, kolege i saradnici.

Kurir.rs/Hello

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".