Glumac Dragan Mićanović došao je na premijer ufilma "Bolest mladosti" ruku pod ruku sa mlađom ćerkom Lenom koja neodoljivo podseća na njega. Lena je srednjoškolka i veoma zainteresovana za modu i putovanje.

Foto: ATA images

 

 

S druge strane, njegova starija ćerka Iva bukvalno je kopija svoje slavne mame Ane Sofrenović koja i dan danas izgleda fenomenalno.

Iva studira u inostranstvu i veliki je ponos svojim roditeljima.

Foto: Instagram printskrin/_everin

 

 

Dragan se 1998. godine oženio glumicom Anom Sofrenović sa kojom se dugo zabavljao. Venčali su se u ponoć samo u prisustvu roditelja. Iste godine su dobili ćerku Ivu, a šest godina kasnije Lenu. Posle bombardovanja 1999. godine Dragan je sa porodicom otišao u London. Prvih šest meseci nije mogao da nađe posao.

Foto: Srić S.

 

 

Pošto su potrošili sav novac, malo mu je falilo da se prijavi da bude perač prozora. Otišao je na audiciju za Gloub teatar i dobio je ulogu Fortinbrasa u predstavi „Hamlet“. Tako je započeo inostranu karijeru. Najviše je glumio u serijama i filmovima britanske produkcije. 2011. godine se razveo od supruge, ali ostali su u korektnim odnosima i nastavili su da sarađuju, piše Biografija.org.

BONUS VIDEO: