Marija Petronijević porodila se i na svet donela svoje drugo dete, a sada je otkrila i detalje iz doma nakon dolaska novog člana porodice.

Marija je istakla da nije želela da sazna pol bebe sve do porođaja.

- Nisam želela da saznam pol bebe. Tako je bilo i kad sam rodila sina - rekla je ona svojevremeno.

 

 

Najmlađi član porodice Petronijević-Isaković je plavokosi dečak čije ime lepa glumica ne želi da otkrije, ne sluti šta ga uskoro očekuje.

- Sin nije svestan da dobija društvo. Još je mali, krajem oktobra će napuniti dve godine. Verovatno ću bebu morati da stavljam na višu platformu da ne ubacuje igračke preko nje, što sam čula da je čest slučaj kod braće i sestara s malom razlikom u godinama. Sin je veoma vezan za mene, iako je tata veći autoritet. Sve ga zanima, veoma je živahan, čak želi da se popne na traktor. Pretpostavljam da će biti veoma ljubomoran kad shvati da mora da deli mamu s još jednom bebom. Volela bih da imamo više dece, što znači da se možda nećemo zaustaviti na ovoj bebi - rekla je ona za "Gloriu" i dodala:

- Bez obzira na to što smo svakako planirali drugo dete, ono nas je iznenadilo. Smatram ga darom od Boga zato što sam nedavno ostala bez roditelja u kratkom vremenskom periodu. Veoma sam zahvalna što mi se trudnoća baš sada desila jer mi je bila potrebna kako bih se osvežila i motivaciono podigla.

Inače, glumica Marija Petronijević dobila je drugo dete sa suprugom Milinkom Isakovićem, a reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice, IT stručnjaku.

 

 

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji "Milinko vam daruje" putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji, piše Kurir.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

BONUS VIDEO: