Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o snimanju nove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, ali se i dotakla svoje dece, kao i svadbe Anastasije Ražnatović sa Nemanjom Gudeljom o kojoj mediji pišu.

Foto: ATA images

 

 

- I za nas, članove žirija je sve novo. Juče smo uradili jednu emisiju i bilo nam je zabavno, novo i drugačije. Promene svima prijaju, tako da videćemo, ja se nadam da će se i publici dopasti - rekla je Ceca i otkrila da li ćemo u novoj sezoni imati više verbalnih duela između kolega u žiriju.

- Ne mogu ništa unapred da vam kažem, to je sve stvar trenutka. Mi se ni oko čega ne dogovaramo, sve reakcije su spontane. I kako se dese tako ih produkcija emituje.

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde se nedavno udala, i uprkos održanom tajnom venčanju, mediji pišu da će biti priređena dva veselja. No, Ceca ističe da još nije obaveštena o tome.

- Prestanite da pričate o svadbi, kakva svadba kada ja nisam obaveštena o svadbi! Ne zna se još uvek kada će biti organizovana, videćemo.

Kako Veljko ima meč u Jagodini 22. septembra, Ceca priznaje da očekuje pobedu.

Foto: T. Ćirić

 

 

- Očekujem pobedu. Veoma se dugo sprema za to, naporni su mu treninzi. Ulaže maksimalno sebe u taj sport i očekujem da će pobediti. Ja sam naravno navijač ali i majka navijač. Ja nikad ne mogu da budem mirna i da posmatram meč. Mi umremo, živimo, umremo, živimo, i tako dok traje meč. Preživela sam i do sada, preživeću i ovo. Šta da se radi, takav je život.

BONUS VIDEO: