Proslavljeni glumac Slavko Štimac nakon višedecenijske uspešne karijere dobio je priliku da se oproba i u domaćoj seriji "Crna svadba" koja spada u kategoriju psihiloških trilera, a bavi se vlaškom magijom i mističnim pojava Istočne Srbije. 

Foto: Jutjub printskrin/SUPERSTAR TV

 

Nakon samo nekoliko epizoda postalo je sve zanimljivije, a serija je naišla na veliko interesovanje publike. Glumac tumači ulogu Mitra koji u malom mestu iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih ljudi.

Štimac je istakao na koji način je doživeo ulogu Mitra, koji je uplašio mnogobrojnu publiku.

Foto: Jutjub printskrin/SUPERSTAR TV

 

- To je jedan opsednuti čovek koji nije sav svoj. Dođe mu žuta minuta, a kasnije se vidi da je on zapravo vojnik te crne strane. Napravi zločin, te surove scene ubijanja, a nije reč o čoveku koji je svesno krenuo da ubija ljude. On to radi potpuno bez emocija, jer svoj čin doživljava kao izvršenje poruke od nekog višeg. Realno, on u dubini duše nema ništa protiv tih ljudi, on je samo vojnik u službi mračne ekipe.

Slavko je otkrio i kako zapravo izgleda kada je čovek opsednut "demonom" i negativnom silom.

Foto: Jutjub printskrin/SUPERSTAR TV

 

-  Pokušao sam da nemam nikakvu emociju, da to bude što više mehanički. Biti opsednut vrlo je širok pojam, sve ono što je negativno u nama možemo nazvati opsednutošću, počev od mržnje, ljubomore, zavisti i svih onih biblijskih grehova.

Štimac je veoma inspirisan ovom ulogom te je ovim povodom otkrio da li je u privatnom životu sujeveran.

- Nemam nikakvo sujeverje, zaista. Možda, kada sam bio veoma mlad, pa sam slušao starije kad nešto kažu, poput onog ne valja da ti crna mačka pređe put. Ali sećam se da sam to vrlo brzo razbio. Neko izuzetno pametan mi je sve objasnio, da to nema veze s mozgom.

(Kurir)

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".