- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati.. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje,po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić... Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš anđeo čuvar - napisala je Bojana u opisu snimka koji je objavila na svom Instagram profilu, a koji je raznežio sve, pa su se komentari nizali.

Foto: Instagram printskrin/bojanabarovic

 

Na snimku se vide unuci Marinka Rokvića, čije su crteže i poruke Nikola i Bojana vezali za balon, i potom pustili u nebo.

Podsećamo, Marinko Rokvić je sahranjen pre dva dana, u prisustvu porodice, kolega, predstavnika državnog vrha...

Foto: Instagram printskrin/bojanabarovic

 

Nikola Rokvić se potresnim rečima oprostio od njega, podsetivši na njegovu smirenost i dostojanstvo.

- Čak i u poslednjim časovima ostao si dostojanstven. Čujemo te i dalje, pozdravljaš nas cvrkutom ptica. Izdvaja se sojka ptica, ostali smo očarani. Junače, Srbine, pogledaj koliko nas je došlo. Znam da ti je duša puna - rekao je Nikola nad odrom svog oca.

Podsetimo, pevač je preminuo 6. novembra, nakon duge i teške borbe sa bolešću.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".