Slavni srpski glumac Žarko Laušević (63) primljen je u KBC Bežanijska kosa, a kako prenose domaći mediji, on je u pomenutoj ustanovi radi redovnog primanja terapije.

- Žarko Laušević je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen. On već neko vreme ima problem sa plućima, ali nije hitno primljen u bolnicu, već dolazi na redovne terapije - kaže izvor Telegrafa.

Podsetimo, beogradski mediji su danas preneli da je legendarni glumac primljen pre nekoliko dana u KBC "Bežanijska kosa".

Narušeno zdravstveno stanje glumca od pre nekoliko meseci navodno je kulminiralo poslednjih dana, pa je hitno hospitalizovan, a trenutno je na daljim ispitivanjima.

Izvor blizak glumcu je za 24sedam rekao je da bez obzira na situaciju Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije "Kalkanski krugovi" tokom leta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da je od strane filmske ekipe maksimalno bio ispoštovan.

Tokom vikenda njemu su urađene hitne analize krvi, te će dalji tok lečenja biti određen spram toga.

On se upravo zbog privatnosti u bolnici "Bežanijska kosa" nalazi u apartmanu, gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".