Sve je počelo od snimka nadzorne kamere, koja je tokom noći snimila bizarnu scenu na groblju.

Pre samo dva meseca podignuta je optužnica za njeno ubistvo protiv Lale Anthoni Castrill, tadašnjeg dečka majke Saundre Gonzales, koja je te letnje večeri otišla na posao i ostavila svoju devojčicu na čuvanje.

 

 

Da li je Lalo zaista bio taj koji je izazvao Favilovu smrt i kako, saznaće se na kraju suđenja, ali cela priča je prošle godine dobila jezivu notu jer je majka u avgustu objavila snimke sa groblja gde je njena ćerka sahranjena.

Naime, jedna porodica, koja je postavila kamere pored groba voljene osobe, prosledila je fotografije devojčice uhvaćene na videu, koja se pojavila u mrklom mraku na tom počivalištu u Las Cruces-u (Novi Meksiko).

Kada je iznenađena porodica pitala osoblje groblja da li znaju ko je to, ko je devojčica koja se pojavila, radnici su odmah pokazali na grob Faviole Rodriguez ili na njen nadgrobni spomenik.

Da je to bila Faviola, i danas je duboko uverena Saundra, njena majka, koja je objavila fotografije na njenom profilu i napisala da nema sumnje da je to bila njena đevojčica.

- Odmah sam briznula u plač i ostala sam bez reči. Jer čim sam videla fotografije, znala sam da gledam svoje dete. U mom srcu nema ni najmanje sumnje jer ta devojčica izgleda kao moja ćerka od glave do pete. Kosa, odeća, sve se detaljno poklapa - pisalo je, između ostalog, u statusu Saundre Gonzalez.

 

 

Budući da su fotografije takve kakve jesu, snimljene u mraku i prilično zrnaste, korisnici "Reddita" zaključili su da je još uvek nemoguće utvrditi identitet devojčice, te tvrde da je svako mogao da zaluta na groblje.

Zaista, otprilike u vreme kada su fotografije snimljene, snimci sa iste kamere takođe su otkrili da je jedan automobil prolazio nedaleko od mesta, međutim da li je to imalo veze sa snimljenom deevojčicom, ostaće misterija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".