Florijan je još pre četiri godine za otkrio da li sluša Cecinu muziku i pre nego što ju je upoznao.

Foto: ATA images

 

 

- Mnogi moji prijatelji u Nemačkoj su Srbi, tako da sam i pre naše saradnje odlično znao ko je Ceca. Veoma mi se dopada, baš kao i njene pesme. Mada ne razumem reči pesama, mogu da osetim njihovu energiju. Sjajno sam se proveo na njenom koncertu u Minhenu i uživao sa prijateljima u fantastičnoj atmosferi - ispričao je svojevremeno, a pevačica je za njega imala samo reči hvale, a i dan danas su u kontaktu.

Međutim, posle ove saradenje Florijan je sve više počeo da uskače u glumačke vode pa je tako i uspeo da dobije ulogu glavnog negativca u Stalonetovom film "Creed 2", koji je nastavku čuvenog filma o bokseru Rokiju.

Posle ove uloge boksera, Florijan se kratko povukao sa filmskog seta, a njegov povratak je i te kako pompezan! Naime, nekadašnji bokser u teškj kategoriji igrao je ponovo jednu od glavnih rola, ali ovaj put u Marvelovom filmu o super herojima, tačnije u filmu "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" koji je izašao ove godine!

Iako je igrao negativca, Florijan je otkrio za medije da mu je bilo poprilično teško da se pripremi za ovu ulogu pošto je morao u potpunosti da promeni svoju ishranu kako bi izgledao "što veće" i "mišićavije".

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".