Da li je moguće da si toliko nezreo? Kako te nije sramota da se tako ponašaš prema Viki? Svuda si urlao i pričao da ne bi prihvatio dete - glasilo je pitanje.

- Rekao je da je sv*šio u mene jer nije imao maramicu - bila je gnevna Viki.

- To što se desilo je moja krivica, nije njena. Kad sam danas imao raspravu pred tri žene, gde je ona to iznela, ja sam iz neke kontre rekao to... Nije to nikakva kontra... Sve je moja greška, ali zašto se ja ljutim. Mene nervira što se tu nađu te silne drugarice... - pričao je Marko.

- Pa i da mi je najveći dušmanim u pitanju, ne bih dozvolila da se neko prema ženi ponaša kao prema krpi - skočila je Tara.

- Moja je greška, šta da radim. Ako može da popije pilulu, neka je popije. Ja sam kriv, nije ona kriva. Mahinalno sam ono rekao - nastavio je Osmakčić.

- Mahilano si zamalo nasrnuo na Miću - prebacila je Viki.

- Evo, ja sam kriv. Ali bolje je da se sada prekine, nego ne znam... Viki, izvini, ja sam kriv - pričao je Marko.

- On se ne kaje, nije mu žao. I nije se desilo to, ti si to uradio. Šta bi rekao detetu? Nisam imao maramicu, pa sam morao u mamu - nastavila je Tara.

- Ja sam kriva, ušla sam u odnos, a znala sam za njega. Kombinacija je prešla u vezu. Nije problem ni kraj. Problem je, imamo odnose 15 dana. Ja smatram da dečku ne treba da kažem da ne završava u mene. Još mi je rekao da postoji mogućnost da je pre 15 dana pet puta završio... Problem su njegove laži - urlala je Viki.

- Brata mi mog, samo je juče bila ta rizična. Kunem se u brata - rekao je Marko.

(pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".