Unuk Bate Živojiovića, Velimir Živojinović, pre dve godine usrećio je čitavu porodicu, jer je uspeo da se upiše na prestižni univerzitet.


Naime, on trenutno studira na Sorboni, a već nekoliko godina živi u Parizu. Iako su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put i posvetio se studijama nauke i inženjerstva. Iako je imao dar za glumu i nasleđen šarm od dede, Velimir je odlučio da svoj životni put gradi drugačije nego što se od njega očekivalo.

Sudeći po tome da je čitava porodica bila tada presrećna, što je potvrdio i svojevremeno Batin sin, Velimirov otac, Miljko, stiče se utisak da mu studije idu prilično dobro.

- Svi smo srećni. NJegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je tada Miljko Živojinović, prenose domaći mediji.

Inače, Velimir je jedan od četvoro Batine unučadi, na koje je glumac tokom života bio i te kako ponosan, a mnogi komentarišu da upravo on najviše liči na svog dedu.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".