Veliki broj pevača vozi "besne" automobile, ali pojedinci na svojim tablicama imaju jasan natpis koji ukazuje na to da im je u kupovini ovih luksuznih vozila pomogla Dragana Mirković.

Svi estradnjaci koji na tablicama imaju natpis "don" nisu imali dovoljno keša za željeni automobil, pa im je u susret izašla Dragana.

A priča o avionima i kamionima koje pevači zarađuju, pala je u vodu čim je Dragana Mirković objasnila kako njene kolege kupuju skupocena vozila:

Foto: Milena Anđela

 

- Moj suprug je vlasnik brenda ‘Majbah kupe’, a ja kolegama pomažem da do željenih kola dođu na najlakši način i da manje plate. Ako neko od kolega ima potrebu, a realno, nije lako iskeširati toliko para za dobar auto, moji prijatelji im kola daju na rate. Plus dobiju popust zahvaljujući nama. Toni i ja zamolimo prijatelje i to se sprovede u delo. Ja sam srećna kad kolege voze dobra kola, pa kad već mogu da im pomognem, zašto da ne. Nisam sujetna - kaže Dragana Mirković.

A da ne pravi razliku među kolegama jasno je kad se pogleda ko se sve šepuri u automobilima sa "don" tablicama- Boban Rajović, Dara Bubamara, Maja Berović, Rasta i mnogi drugi.

Inače, Dragana je trenutno posvećena deci i pošto su u godinama kada im je potrebna veća samostalnost i lični prostor, rešila je da im da neku vrstu slobode.

- Deca vole u nekom periodu života da se osamostale, počnu da žive sama, pa smo Toni i ja pričali da njih dvoje uzmu celo jedno krilo dvorca za sebe, da imaju slobodu. Da se viđamo kad i kako im odgovara, ali da budemo zapravo na okupu.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".