Za svakog će se odraziti na nekom polju zavisno od znaka. Za neke će to biti karijera, za neke ljubav, porodica, drugarstvo, međuljudski odnosi.

Za svakog od nas napredak u 2022. godini zavisi isključivo od nas koliko smo spremni uplovimo u promene i izazove koji nas očekuju.

Foto: Depozitfoto

 

Ovan

Ove godine spustite loptu, poslušajte savete i malo koliko god je moguće umirite svoj temperament. Kada je karijere u pitanju biće promena i biće pozitivne ako budete sarađivali. LJubav je naglašena pa slobodni mogu da očekuju značajne promene. Oni koji su zauzeti neka u odnosu spuste loptu , ne mora uvek sve biti kako vi kažete.

Bik

Na polju karijere dolazi vaših pet minuta i tu se dešava spektakl. Napredovanje, bolja novčana zarada.Venera je ove godine naglašena kod vas pa možete očekivati proširenje porodice. Jupiter i Mars takođe daju lepe aspekte-lepa i sklada komunikacija i međiljudski odmosi. Jupiter je na vašoj strani kada je posao u pitanju.

Blizanci

Vama Venera i Saturn boje 2022 godinu. Početak godine donosi stresan period kada je ljubav u pitanju. Već sredinom godine stvari dolaze na svoje mesto pozitivno po vas. Saturn vam daje istrajnost i vodi vas na pravi put i daje vam odgovornost. Mars vas podržava kada je karijera u pitanju ali zajedno sa Saturnom traži realnu priču! Ne ciljajte previsoko i nerealno!

Rak

Bićete previše usresređeni na druge, na njihove zahteve i prohteve. Morate da povede računa o svojim ličnim osećanjima i potrebama jer će te jedino tako biti dobri sebi i okolini. Mars i Saturn zajedno sa Venerom od vas traže "buđenje". Početak godine će biti naporniji ali već od proleća vi ste novi čovek. Kada je posao u pitanju ne odacujete odmah nove ideje, polako, pustite da prenoće i mudro razmislite. Ako ih prihvatite ulazite u potpuno novi svet za vas koji vam donosi uspeh!

Lav

Vama predstoji veliki napredak u karijeri. Velika promena je pred vama i imate podršku Jupitera. Saturn vas posmatra i drži vam parvac i zaista ako ga budete "poslušali" sve ali sve se odigrava u vašu korist. Vi koji ste u dugim i stabilnim vezama sada ulazite u brak. Slobodni pronalaze ljubav na poslu koja će biti jaka .Zdravlje će vam biti naglašeno redovno radite rutinske kontrole.

Devica

Akcenat na ljubavnim odnosima kao i u okviru porodice. Biće nesuglasica, ali je Mars zajedno sa Jupiterom tu i pomoći će vam da se stvari ne otrgnu kontroli. Te dve planete od vas traže smirenost i zdravu komunkaciju. Karijera je pod lepim aspektom Marsa, ali traži od vas studioznost i doslednost.

Vaga

Karijera pod znakom pitanja? U kom smislu? Jako je bitno da ne ulazite olako u finasijske poduhvate ( imaćte zanimljive ponude) već da dobro odvagate. U suprotnom priliva će biti ali i odliva pa ćete doći na isto a puno ćete energije potrošiti. U okviru porodice biće nesuglasica koje vas mogu poremetiti i oduzeti dosta vremena. Venera i Mars plešu tako da će ljubavi biti na pretek bilo da ste u vezi ili slobodni.

Škorpija

Veoma polodonosna godina za vas. Karijera će napredovati. Zaista ste u mogućnosti da zaradite veliki novac a troškova gotovo da nećete imati. Društveni život će vam biti naglašen, zaista ćete uživati. U ljubavi su kjlučni zadnji meseci u godini jer tada sve ono što ste priželjkivali dolazi do vas i ostaje uz vas!

Strelac

Nagrada za nagradom u ovoj godini. Jupiter vam daje vetar u leđa i sledi vam odlična godina sa puno sreće i uspeha. Karijera u inostranstvu ili rad sa strancima koji vam otvara vrata za naredne godine. Promena mesta stanovanja ili čak odlazak u inostranstvo i započinjanje potpuno novog života. Jupiter i Saturn vam daju snagu i sreću samo je bitno da bude fokusirani i da se oslonite samo na sebe.

Jarac

Od ove godine očekujte i nagrade i kazne. Kada je karijera u pitanju biće puno obaveza i moraćete da se klonirate kako bi sve postigli. Vi ćete uspeti u tome i imaćete veliku finsijsku zaradu. Ono što je bitno je da novac ne trošite olako več ga štedite. U ljubavnim odnosima dolazi do razlaza i biće bolno ali krajem godine vi se ponovo rađate! Porodični odnosi biće napeti pogotovo ako imate brata ili sestru jer će biti problema oko raspodele imovine.

Vodolija

Jaka i teška godina za vas od strane Saturna. Ali ako skupite snagu, budete istrajni, realni i požtvovani tada vam sledi nagrada. Ova godina traži od vas dosta odricanja jer već od sledeće dolazi nagrada života i vi tada postižete neverovatne upsehe na svim poljima.U ljubavi očekujte neočekivano u pozitivnom slimslu jer će se za to pobrinuti Uran i Saturn.

Ribe

Godina koja vam daje vetar u leđa zbog Jupitera koji je vaš anđeo čuvar- NJegove blagodeti ćete osetiti već krajem ove godine. On vam sada daje ozbiljnu zaštitu, a na vama je da se bukvalno opustite i da počnete da verujete u sebe. Jedino tako vi dolazitedo uspeha pogotovu kada je karijera u pitanju, LJubavni život će imati mali brodolom, ali samo na početku godine, u prva tri meseca, posle toga dolazi jako lep period. Vi ćete voleti i biti voljeni.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".