Milan Marić pokupio je sve simpatije ulogom u filmu "Toma" kako domaće tako i publike u regionu, a i šire.

Ovo filmsko ostvarenje dobilo je brojne pozitivne komentare, a gotovo svako ko ga je odgledao nije ostao imun na emociju koju pruža.

Međutim, onaj ko prati karijeru mladog glumca zna i da je Milan svojevremeno bio dobitnik nagrade za evropsku zvezdu u usponu 2019. godine.

Dobitnik berlinskog filmskog priznanja je iz publike bio bodren aplauzom čuvenog Kristijana Bejla.

Zbog toga je Milan u jednom periodu imao i više od 100 kilograma, a pune dve godine mu je trebalo da se vrati u punu formu.

- Gubljenje i dobijanje kilograma je najveća fizička žrtva koju sam napravio zbog neke uloge. Za snimanje "Dovlatova" morao sam da napravim ogromnu promenu i da se za samo tri meseca ugojim 20 kilograma. Bio sam toliko uzbuđen da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je Marić.

Sada kad bi mi neko ponudio ulogu kao u "Dovlatovu" i tražio da se ugojim i 40 kilograma, a da naučim italijanski jezik, pitao bih samo koliko imam nedelja za to. Bio sam emotivno i psihički istrošen nakon snimanja filma. Imalo je tih 20 kilograma svrhu, a onda sam shvatio da izgledam kao pripadnik nekakvog obezbeđenja. Delovao sam sebi kao namršten i nervozan čovek. Počeo sam da razmišljam šta da radim. Pustio sam svoje telo da odahne. Slušam svoje telo - izjavio je Marić.

Kako je izgledao Milan Marić pogledajte u galeriji u prilogu:

Galerija:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".