Kada se pojavila na jednom od poslednjih nastupa u Beogradu, prisutne je oduševila svojim izgledom i novom frizurom, s obzirom na to da se od porođaja nije pojavljivala u javnosti.

Svoju drugu trudnoću vešto je skrivala od medija, a Nikolija je sada otkrila pojedine stvari iz privatnog života, o kojima retko govori.

Foto: ATA images

 

 

- Relja i ja čuvamo naš privatan život. Moja sreća je svakako velika iako je ne podelim uvek sa medijima i sa fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari, ali to nikako ne umanjuje moju sreću - rekla je ona okupljenim novinarima.

Otkrila je i kako je uspela da vrati liniju nakon porođaja.

- Treniram, treniram, spadaju mi pantalone kao što možete da vidite. Jako volim da treniram, oduvek sam trenirala i čim mi je doktor dao zeleno svetlo, ja sam nastavila - rekla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nikolija je istakla da joj je teško da se odvoji od dece kada treba da ide na nastup, a osim toga otkrila je i kako je biti mama dve ćerke.

- Lepo je, naravno duple obaveze, duplo sve, ali je neprocenjivo lepo, vidite po meni. Volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem "moderne mame", jer, iskreno, 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom, treba da radim posao koji volim i to može samo da donese da se osećam dobro - istakla je pevačica.

Relja i Nikolija su ćerku Reu dobili 2016. godine, a mnoge je zanimalo zbog čega ne žele da otkriju ime drugog deteta.

Foto: ATA images

 

 

- Pa da, kad bih vratila vreme unazad, ne bismo vam otkrili ni ime prvog detata. Bila je euforija i svi ste bili ispred porodilišta, ali sad smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti - ispričala je Nikolija.

Kako kaže, nasmejale su je priče da ju je Relja prevario sa jednom plavušom.

- Vrlo, čak smo se i šalili par dana na taj račun, izašlo je na Tviveru da se ljubio sa plavušom preko maske, a i ja kažem da bi stvarno trebalo da bude lud da ode na premijeru "Tome" posle dve nedelje - kaže ona, pa priznaje da li je nekada sumnjala da je Relja prevario.

- Pa iskreno, ne. Ne razmišljam na tu temu sad, pošto inače ne rašmišljam. Jako sam mirna jer postoji poverenje i to čini da se osećam mirnom, on čini da se osećam spokojnom.

- Nemam razloga da se osećam ljubomornom, a kada bih bila ljubomorna, mislim bi odlepila sa količinom nastupa i fanova koje imamo - zaključila je Nikolija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".