Danilo Lazović je rodom iz Brodareva, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu.

Branka i Danilo su se upoznali prilikom posete Zlataru, gde je on učestvovao na radničkim igrama. Na Zlatar su tada došli i članovi jednog kulturno-umetničkog društva sa Cetinja, a kada je iz autobusa izašla lepa Branka Milošević, Danilo je u šali rekao: "NJu ću da oženim!"

To se i ostvarilo, a par je tokom skladnog braka dobio četvoro dece ― Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Mnogi ne znaju kako Branka izgleda, a retku njenu fotografiju svojevremeno je objavila glumica Milica Milša. Jasno je iz jednog pogleda da je u pitanju dama prave lepote, a Milica je naglasila da je ona i Danilova najveća ljubav.

 

 

- Priboj, Dani Danila Lazovića, na slici sam sa Danilovom suprugom Brankom , ženom nestvarne lepote i snage , koja je rodila četvoro predivne dece i bila Danilova najveća ljubav i podrška, napisala je Milica.

Podsetimo, glumac je preminuo je 2006. u 54. godini od infarkta.

Čuveni sprski glumac Danilo Lazović ostavio je ogroman trag u domaćoj kinematografiji, a njegove replike iz filmova i serija su postale legendarne Lazović se trudio da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, a pokojni glumac je skoro celog života voleo jednu ženu, svoju suprugu Branku. Glumica Milica Milša je ranije objavila fotografiju sa Brankom.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".