Svadba na kojoj su radili bila je fenomenalna, ali katastrofalna za kolegijalni odnos: 

- Sandra i Đani napravili su super atmosferu na toj svadbi. Gazda je tokom pauze došao do Đanija i dao mu kovertu u kojoj je bilo 20.000 evra. Rekao mu je da su gosti i on jako zadovoljni kako su odradili posao i da od tih 20.000 evra pola uzme za sebe, a pola za Sandru i da joj da. Osim toga, čovek ih je darivao i sa dva zlatna lanca - po jedan za svakoga za njih. Kad je došlo vreme da se sravne računi, Trajković je mlađoj koleginici dao samo 5.000 evra, dok joj lanac nije ni spomenuo - kaže izvor i dodaje:

- Kad su muzičari rekli Sandri da ju je Đani slagao i uzeo više para za sebe, ali i da joj nije dao zlatni lanac, ona je pobesnela i odmah otišla do njega i počela da viče da je ološ i da treba da ga bude sramota da u tim godinama radi takve stvari i da se blamira. Đani se bio baš zbunio. Sav se zacrveneo od stida što je uhvaćen u laži. Pokušao je da se opravda, ali ga ona nije slušala. Od tada ga je blokirala i odlučila da s njim prekine kontakt. Užasno je razočarana i povređena - završava naš sagovornik.

Sandra je potvrdila da ne razgovara sa kolegom: 

- Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala. Ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uvo da mu ćutim - istakla je Sandra za medije, dok nam je Đani poručio da to nije istina i da je u super odnosima s koleginicom:

Foto: N. Skenderija/Jutjub printskrin/Zadruga official/ATA images

 

Sa druge strane, Radiša je demantovao celu priču:

- Ne znam ko širi te priče. Sandra Afrika i ja pričamo. Ona je familija. To je neka dezinformacija da smo se posvađali koja se širi. Bili smo i u Americi zajedno na turneji, sve je bilo super. Ne znam da se naljutila na mene, ja se nisam naljutio na nju, i to je bitno. Neću više o tome. Ja sam sa svima super.

(Kurir) 

BONUS VIDEO: