Manekenka važi za najlepšu srpkinju. Ivana je pre sadašnjeg supruga imala brak, ali nažalost, taj brak nije potrajao. 2013. godine, udala se za tadašnjeg dečka poznatog biznismena iz Crne Gore. 

Ona je verovala da će ljubav trajati večno, ali samo posle mesec dana nakon stupanja u bračnu zajednicu, par se razišao. 

 

Ali, sudbina je želela da Ivana posle šest godina upozna ljubav svog života i da njemu rodi decu. O svom suprugu nikada nije želela da govori javno niti on voli da se eksponira. 

Ivani se 2021. godine ostvarila i najveća želja - da postane majka, iako su je u borbi za potomstvo u početku pratile nedaće. U februaru 2021. godine rodila je sina Matea, kog je dobila iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje.

Foto: Printskrin/Instagram/ivanakorab

 

 

Put do roditeljstva je bio vrlo naporan i zahtevao je dosta strpljenja: 

- Do ekstrema je išlo, zapravo do toga da smo otišli u Prag i da su nam rekli da ne možemo da imamo decu i predlagali donatora sperme. U tom momentu, moj suprug iz prvog braka ima dete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosek. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dete, i daju ti donatora, grozno - rekla je Ivana u emisiji "Praktična žena".

BONUS VIDEO: