Glumičina deca ne vole da se eksponiraju u javnosti, pa je samim tim mnogima i interesantno da vide kako izgledaju i kako se ponašaju. 

Hejzel, jedina ćerka glumice i direktora fotografije, je, čini se, najzanimljivija medijima, a veliku pažnju je privukla kada se sa ocem Danijelom pojavila na crvenom tepihu festivala u Kanu pre dve godine. 

NJen izgled je umnogome bio neočekivan za takvu manifestaciju - ona je nosila jednostavnu žutu haljinu, koja se zakopčavala na dugmiće od vrha do dna, crne cipele, dok je kosu vezala u rep, a šminku nije imala.

- Ona je jedinstvena devojčica. Pričali smo video-pozivom pre nego što su izašli. Ona je ležala na krevetu, a ja sam je pitala: ‘Koliko je sati? Kada krećete?’, a ona mi kaže da tata stavlja kravatu i da izlaze. Pitala sam je: ‘Jesi li ti spremna?’, a ona mi kaže da jeste. Ipak, nije izgledala spremno, imala je podignut konjski rep. Pitala sam je hoće li da stavi malo ajlajnera, a ona je odgovorila: ‘Nisam ni ponela ajlajner, mama, o čemu pričaš' - ispričala je glumica kroz smeh i dodala:

- Mislim, kome treba ajlajner? To je ‘samo’ Kan.

BONUS VIDEO: