Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan razočaran je načinom na koji mu je novi trener Barak Bahar saopštio da više neće biti prvi izbor za golmana Crvene zvezde.

- Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem - rekao je Borjan koji nije krio da ga je to povredilo.

- Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi – istakao je iskusni golman za "Sportski žurnal".

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, juče se u medijima pojavila vest da novi trener srpskog šampiona Bakar Bahar ne računa na Milana Borjana. Izraelac planira velike promene u timu, a kapiten nije u njegovim planovima. Bahar želi da angažuje novog golmana te se od Borjana traži da prihvati ulogu rezerve ukoliko želi da ostane u klubu.

Kao zamena za iskusnog Kanađanina srpskog porekla spominje se Vladan Kovačević, golman Rakova, šampiona Poljske.

Ko je Vladan Kovačević?

Kovačević je najbolji golman Ekgraklase, a samim tim i najskuplji, njegova vrednost po Transfermarketu, specijalizovanom fudbalskom sajtu, procenjena je na osam miliona evra.

NJega je preporučio novi tehnički direktor Marko Marin koji ga veoma ceni.

Ovaj 25-godišnji Banjalučanin već dve sezone nosi dres Rakova sa kojim je ove sezone osvojio senzacionalnu titulu u Poljskoj.

Zvezdi svakako neće biti lako. Za Kovačevića se interesuju brojni klubovi, najkonkretnija je bila Benfika koja ja za novopečenog reprezentativca Srbije ponudila sedam miliona evra.

On je prve fudbalske korake napravio u Željezničaru iz rodnog grada, a potom je prešao u Sarajevo, gde je i upisao prvi profesionalni nastup. U timu sa Koševa proveo je punih sedam sezona, a potom je 2021. godine usledio transfer u Rakov. 

BONUS VIDEO:

ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".