Pored svih skandala koji je prate, Miljana je progovorila o svojoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa je otkrila da planiraju venčanje u septembru.

– Bićete obavešteni blagovremeno, ali planiramo u septembru – rekla je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima za budućnost, pa je naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

– Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način – rekla je ona za "Espreso".

Podsetimo, Nišlijka je nedavno optužila svog verenika Nenada Macanovića Bebicu da ju je pretukao, a potom je priznala da je bila u alkoholisanom stanju i da je sve slagala.

Foto: Instagram printskrin/miljana_kulic_official

 

- Nije istina. Laž je. Napila sam se, posvađali smo se nešto - odgovorila je Kulićeva na pitanje da li je istina da ju je Bebica pretukao.

Miljana je više puta pokazala kako se služi svim i svačim kako bi privukla pažnju na sebe, pa tako je bilo i ovog puta. Nakon što je uznemirila javnost navodima da je pretrpela fizičko nasilje od strane svog partnera, Miljana je na svom Instagramu objavila i prvu fotografiju sa Bebicom, koji joj je prešao i preko toga što ga je predstavila kao nasilnika.

BONUS VIDEO: