Kako je objasnila u svojoj objavi na društvenoj mreži Redit, muškarac joj je rekao da bi trebalo da "nosi crveno" jer "neveste nose belo samo kad su čiste", a ona je bila ponižena njegovim komentarima.

No, nedavno je ponovno pisala na Reditu i otkrila da se najslađe osvetila i ljudi su oduševljeni.

U izvornoj objavi je napisala: - Točno je ono što naslov kaže. Bila sam sa svojim verenikom šest godina i verena zadnjih osam meseci. Ja sam se bavila većinom planova za venčanje, ali moj verenik, zvaćemo ga Rajan, dao je svoj doprinos tu i tamo. Pre otprilike mesec dana, Rajan je niotkuda rekao da je razgovarao sa nekim od svojih kolega i mislio da ne bi trebalo da nosim belu haljinu. Rekao mi je da mlade nose belo samo kad su čiste. Rajan i dalje tvrdi da bi to što nosim belo zavaralo sve goste i da je to drugačije za muškarce. Sve me to iskreno nateralo da se zapitam da treba da se stvarno udam za ovog čoveka.

Foto: Profimedia

 

Priznala je da joj se trenutno stvarno gadi, te da on čak nije ni religiozan pa zna da se radi o tome što njemu smeta činjenica da je ona izgubila nevinost sa 18 godina, pre nego što ga je uopšte upoznala. Žena je ipak odlučila da se ne uda za njega, te se osvetila tako što ga je ostavila, a zatim je odlučila da želi ponovno da izlazi sa drugima. Na Reditovom forumu za savete o sastancima napisala je: - U kasnim sam 20-im i upravo sam raskinula veridbu. Ovo će biti moj prvi sastanak posle mnogo godina. 

Pitala je za savet šta bi trebala da obuče za sastanak, ali ljude je više zanimala činjenica da se rešila bivšeg. Jedna je osoba napisala: "Tako mi je drago što si se rešila tog tipa." "Tako sam srećan zbog nje", komentarisala je druga osoba. "Ne crvenu haljinu. Drago mi je da čujem da si raskinula tu toksičnu vezu!", pohvalila ju je treća osoba.

BONUS VIDEO: