Arsenijević je priznao krivično delo i osuđen je na uslovnu kaznu sa zabranom prilaska žrtvi. Tim povodom oglasio se i advokat Nike Ilčić, Sandra Tanasković Savić, koja je potvrdila saznanja, piše "Blic".

- Okrivljeni je pravnosnažno osuđen, čekamo presudu, a što je najvažnije kod ovog krivičnog dela, izrečena mu je zabrana približavanja i komunikacije sa Nikom u maksimalnom trajanju, kao što smo i predložili tužilaštvu - istakla je Tanasković i dodala:

- Ono što je jako važno, jeste da je podignuta svest o nasilju u porodici i da je u ovom slučaju nekoliko komšija iz Nove Pazove pozvalo policiju i prijavilo ovo nasilje u trenutku dok se dešavalo. Jedan komšija im je čak došao na vrata pre policije i izveo Niku iz stana na vreme. To je za pohvalu.

Foto: Tiktok printskrin/arsaovde, nedaj.se.nikka, Instagram printskrin/nikailcic

 

Marko se oglasio na svom Instagram profilu povodom ovih dešavanja i otkrio kako se oseća.

- Čitam vaše komentare ispod moje poslednje objave, čitam vaše poruke koje mi šaljete danonoćno i želim da vam kažem da je svaki vaš komentar i vaša poruka stigla do mog srca. Ne možete ni da zamislite koliko mi je vaša podrška u ovoj situaciji bila svetlost koja je u meni vraćala nadu - započeo je Arsenijević i dodao:

Foto: Instagram printskrin/arsaovde

 

- Preplavijen emocijama čitam svaki vaš komentar. Hvala vam što mi verujete, hvala vam što imam najjači komjuniti i što sam na svojim društvenim mrežama okupio najbolju publiku na svetu. U momentima kada sam mislio da sam sve izgubio da je ono što sam gradio godinama propalo zbog nečega što nikada nisam uradio, vi ste stali uz mene i odlučili da mi verujete. Vi ste moja druga porodica koja me nikada nije izdala i obećavam vam da ni ja vas nikada neću razočarati i izdati, a uskoro se vraćamo svakodnevnim klipovima kojima sam izmamio osmeh mnogima a to je i cilj društvenih mreža.

Arsa se zahvalio i kolegama na podršci kao i svojim prijateljima.

- Ne mogu a da se ne obratim mojim kolegama koje su mi pružile podršku. Hvala vam, hvala vam što ste razmislili i sačekali da čujete i moju stranu priče. I naravno, najveće hvala mojim prijateljima koji su se za moju pravdu lavovski borili dok sam ja bio sprečen da se borim, koji su sa mojom porodicom noćima prolazili pakao i bili im najveća podrška. Hvala vam što ste moji prijatelji! Pravda je spora ali dostižna, a ja ću strpljivo čekati svoju pravdu i dokazati da nasilje uz ime i prezime Marka Arsenijevića nikada neće moći da stoji! Ovo je ujedno i moje poslednje obraćanje vezano za ovu situaciju. Sve vas volim - zaključio je Marko.

BONUS VIDEO:

AKCIJA MUP-A: Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".