Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, i nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Popović pričala je o svojoj vezi sa Igorom Jurićem.

Ona je na početku intervjua priznala da je Oliverova smrt bila najteži period u njenom životu, ali da je uspela da prebrodi teške dane i da je posle svega ponovo srećna.

"Oliverova smrt predstavlja najteži period u mom životu. Posle toliko vremena i s ove distance mogu da kažem da čovek uopšte nije svestan koliko je jak i koliko tereta i boli može da podnese na svojim leđima" iskreno priznaje Milena i dodaje: "Ja sam neko ko se bori, ko ima za koga da se bori, to je moj Bogdan. On je u tim danima bio moja najveća snaga i podrška. Uz njegovu ljubavi, ali i odgovornost, koju sam imala prema njemu, uspela sam da prebrodim te teške dane" .

https://www.instagram.com/p/CiQkod9tfnj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ne volim da me iko sažaljeva i da me gleda kroz tu prizmu čitavog života. To su moji trenuci, bude teško, ali život ide i ne pita vas. Obrišem suze i onda krenem u novi dan, tako i funkcionišem svih ovih pet godina.

Priznaje da je sada zaljubljena i ne krije svoju vezu sa Igorom Jurićem.

 

 

"LJudi spekulišu kad i da li treba ponovo da se voli. Skloni smo tome da osudimo, ali, prosto, za ljubav ne postoji pravo vreme. To ne možete da planirate. Imala sam sreću da posle svega što se desilo meni i Bogdanu pronađem čoveka s kojim danas živim, s kojim sam srećna. Ja sam neko kome znači da ima nekoga, neko ko smatra da je ljubav najvažnija stvar na svetu" rekla je ona i dodala:

"Ispunjena sam s te strane. Posle Bogdana, to je jedan bitan segment mog života. Zahvalna sam Bogu, okolnostima, sudbini takvoj kakva je što sam posle svega pronašla neki svoj mir i spokoj. Kao i svi muškarci. Svaka veze i odnos imaju uspone i padove, svađe... Ali sve je to lepo i sve to tako treba da bude. Jednostavno" zaključuje na kraju Milena.

(Republika.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".