Poznati jutjuber Mirko Rašić (33) pronađen je u utorak mrtav u Surčinu. Nakon što su se na društvenim medijima i u pojedinim medijima pojavili komentari da je poznati jutjuber sebi oduzeo život iz finansijskih razloga, oglasili su se njegovi najbliži koji su istakli da je video u kom spominje finansije satira, koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije, što se i može videti u njegovom poslednjem objavljenom video snimku.

Ono što je izazvalo komentare je deo u kom Mirko Rašić spominje pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova.

"Zovu te, prekidaju te , traže ti pare, a ti nećeš da im daš, jer ako im daš ne bi imao to što imaš, ni Rendža, ni štap za golf, ni golf lopticu, ni teren za golf", rekao je Mirko Rašić u svom poslednjem videu koji je objavljen pre tri dana, a sada su se na njegovom jutjub kanalu oglasili najbliži, koji su u opisu videa ostavili poruku:

- Mirkova povreda glave je nastala 24.04.2023. usled sređivanja studijskog objekta. Snimanje ovog klipa je realizovano 26.04.2023. stoga povreda glave i stvari koji su izrečene u klipu nemaju povezanost sa skorašnjim događajima niti Mirkovom zdravstvenom stanju. Molimo gledaoce da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izrečene za finansijsko stanje satira koja se vezuje za pojavu automobila iz recenzije. Hvala na razumevanju.

Od Mirka oprostio se i Luka Maksimović, poznatiji javnosti kao Beli Preletačević. On je ostavio emotivnu poruku.

Jutjub automehaničar, pričao je da se sa ovim zanatom susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina. Imao je svoj servis koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".