Stanari doma na Voždovcu od jutros su uznemireni ovom informacijom, ali tvrde da ne poznaju povređenog mladića i da im nije jasno kako je došlo do ranjavanja, kao i da on sigurno nije stanar doma. Oni pričaju da su se sinoć pojedini studenti okupljali ispred doma kako bi se družili, ali za sada nije poznato više informacija.

- Ja sam čuo dve verzije priče od drugara. Prva je da je to neki momak iz doma, a druga je da je došetao sa Trošarine sav krvav. Ne znam ko bi to mogao da bude iz doma, pritom ima 30 godina, takvog bih sigurno znao! - ispričao je jedan stanar iz "4. aprila" i dodao:

- Drugari su mi rekli samo da je taj čovek sav krvav bio oko doma. Ne znam da li je došao baš ispred, to nisam pitao. Rekli su mi i da je ovde bilo policije i da ga je hitna odvela, ali dosta ljudi što je sinoć sedelo tu je otišlo u sobe, ne znam da li je iko ostao ispred. Dom je miran stvarno nema nikakvih problema ovde, momci koji žive ovde su super. Ono što ja mislim jeste da je taj ranjeni momak samo tražio pomoć, ne mislim da je odavde iskreno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Devojka koja takođe živi u "4. aprilu" takođe nije sigurna ko je ranjeni mladić i kako je izboden.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

-Od drugarice sam čula da je taj dečko uboden. Ovde u blizini nema nikakvih klubova, ima jedan samo malo niže kafić, ali ako je tamo uboden, nije mogao do ovde da dođe sam. Ovde se svi znaju, ja stvarno ne znam nijednog dečka koji ima 30 godina i živi ovde. Mislim da je izboden negde drugde. Ja sam sinoć zaspala ranije jer danas imam test, a sinoć ovde jeste bilo okupljanje. Kad je lepo vreme svi izađemo ispred da se družimo, sedimo pričamo. Stvarno ne znam ko bi to mogao da bude - priča nam jedna devojka koja živi u domu.

Naša sagovornica ističe da ovaj kraj Voždovca može biti problematičan.

- Čula sam da je ovo problematičan kraj, ali ja nisam imala problema. Jedino zato što je Banjica u blizini, ali ja stvarno nikada nisam imala neki problem - rekla je ona.

Mladić koji živi u domu rekao je za "Blic" da je noćas čuo sirene, ali da se nije obazirao previše jer širene u velikoj ulici kao što je Vojvode Stepe nisu retkost.

Još jedna sagovornica "Blic" iz "4. aprila" rekla je da se ranjavanje najverovatnije desilo iza studentskog doma, u nekoj od manjih, bočnih ulica.

- Mislim da se to desilo negde iza doma ili možda u naselju gore, mada ako je teško povređen, ne može on puno da šeta da dođe do ovde. Sva ta mesta gde je mogao da bude je sigurno desetak minuta peške - kaže jedna od devojka.

BONUS VIDEO:

BUKTINJA KOD ĆELE KULE: Zapalio se gradski autobus u Nišu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".