Sada se oglasila i Sabina izrevoltirana zbog spekulacija o navodnom Sinanovom testamentu i načinu na koji je raspođeljeno nasledstvo budući da ne želi da se kalja ime njenog pokojnog supruga.

- Ostavinska rasprava nije rađena po testamentu. Rađena je po Sinanovoj imovini, što znači da su samo kuća, pištolj, auto bili na njegovo ime, a stanove koji su dobili ološi, dva brata od kojih je jedan umro u zatvoru, a drugi živi u Tuzli i plasira laži... Oni su dobili od mene stanove na poklon. Umrli je odmah pre dve godine svoj stan prodao, a drugi u Tuzli živi sa svojom porodicom - priča Sabina i dodaje da su problemi nastavljeni i posle Rašidove smrti.

- Pošto su majka i brat nastavili provokacije i ne čekajući da umrli bar jedno vreme počiva u miru... Nažalost, oni nastavljaju tamo gde je on stao. Navikli su na sastanke u kući majke preminulog, gde su donosili odluke odmah posle Sinanove smrti, da li su svi prisutni na sastanku saglasni da mi otmu sve... Ovu izjavu lično mi je saopštio član sastanka Medo Sakić i njegova supruga Alisa - rekla je Sakićeva udovica.

Foto: ATA images

 

 

- Svi koji su učestvovali u ovim provokacijama i smišljali lažne tekstove odmah nakon Sinanove smrti će odgovarati zakonski, a ako ih ne stigne ovozemaljski sud, stići će ih Božji sud, rekla je ona.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".