Slovenački košarkaš Luka Dončić završio je NBA sezonu daleko ranije nego što je planirao. Još krajem aprila vratio se u Sloveniju gde je proveo uskršnje praznike, stigao je da pogleda meč Crvene zvezde u ABA ligi protiv Cedevite, dok je potom produžio do Hrvatske gde obično provodi letnji odmor. Sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak koji svedoči da je u više nego dobrom raspoloženju...

 

 

Dok se Nikola Jokić, Lebron DŽejms, DŽimi Batler i DŽejson Tejtum bore za titulu, Luka Dončić uživa u provodu, pa je već počelo "punjenje baterija" pred Svetsko prvenstvo koje nas čeka u septembru.

Na snimku se vidi da u zagrljaju pevača uživa u muzici, iako nema zvuka reklo bi se da su u pitanju njegovi omiljeni narodnjaci, a uz sve to napisan je i duhovit komentar da je sigurno bilo "više od šest i po tura piva i više od tri i po naručene pesme Saše Matića". Sudeći po osmehu, Luka Dončić je našao način da preboli prethodnu lošu sezonu, bez ikakve dileme najgoru u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

U međuvremenu, pojavile su se i informacije da bi mogao tokom leta da napusti Teksas, a već se za njega interesuju brojne franišze, s tim da su dve u prednosti - jer za razliku od drugih mogu da "naprave lako mesta" za trejd.

 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".