Sledeće godine domaćin Evrovizije je Švedska jer je njihova predstavnica Lorin sa pesmom "Tatoo" pobedila u sinoćnjem finalu održanom u Liverpulu.

Na društvenim mrežama korisnici su izneli svoje sumnje kako njina pobeda nije slučajnost.

Neki od njih veruju kako je reč o namještaljki jer sledeće godine se slavi 50 godina otkako je švedska grupa ABBA pobedila na ovom takmičenju sa pesmom "Waterloo" pa je prigodno da Švedska bude domaćin, smatraju neki od obožavalaca ovog takmičenja. Puno su se o tome raspisali na Tviteru nakon što je Lorin proglašena pobednicom. 

- Hteli su da Švedska pobedi samo kako bi dogodine nastupala ABBA. Recite mi da ovo nije namješteno. Vrijeme je da se odustane od glasovanja žirija, s obzirom da se bliži 50 godina ABBA-e, ne treba biti naučnik da biste shvatili da će Švedska pobediti. Ne govorim da je namešteno, ali pobeda Švedske godinu dana pre 50-godišnjice ABBA-ine pobede mi izgleda kao prevelika slučajnost. - bili su neki od komentara obožavalaca na Tviteru koji veruju da je Lorin pobedila samo zato kako bi Švedska bila domaćin na 50. godišnjicu pobede ABBA-e na Evroviziji.

Lorin je osvojila 583 boda na osnovu glasova publike i žirija iz 37 evropskih zemalja i Australije. NJoj je ovo drugi nastup i druga pobeda na Evroviziji, posle 2012. godine.

 

Lorin je pre 11 godina sa pesmom "Euphoria" pobedila je na Evroviziji, a ta je pesma mnogima i danas jedna od najboljih evrovizijskih pobednica.

- U pesmu "Tatoo" unela sam celu sebe, bez zadrške. Bila sam uključena u proces stvaranja kompozicije, koju sam prilagodila sebi i onom što želim da pokažem publici. Ovom pesmom želim da poručim da svi moramo da pronađemo nadu u ovom haotičnom svetu, da moramo da se fokusiramo na sebe i pronađemo u sebi unutarnju snagu - kazala je Lorin posle pobjede na švedskom izboru.

BONUS VIDEO: